Prva stran Arhiv novic

Za konec turnirja še intervju Dimija na televiziji

Balkan turnir v Prištini se je končal z zmago Bolgarke Marine Lyubomirove Stefanove. Vsi smo pričakovali zmago Nina Stenka, vendar je v finalu klonil proti najboljši Bolgarki. Med nastopajočimi sta igrala tudi člana Bk Kranja, Gorazd je osvojil 19. mesto, Dimi Qendrim Krasniqi pa je bil 40 od 42...

Dimi, oblegan na turnirju v Prištini

Dimi Qendrim Krasniqi trenutno igra blok 4 iger na mednarodnem turnirju v Albi centru v Prištini.

Že od samega prihoda naprej dobiva čestitke s strani vseh igralcev, ki so tukaj prisotni. Igra preko 40 igralcev iz Kosova, Makedonije, Albanije, Bolgarije, Grčije, ZDA, Črne Gore, Hrvaške, Romunije in tudi...

Dvojka Don Team z lepo prednostjo v drugi krog

Minuli ponedeljek in soboto se je v bowling centru Planet Tuš Kranj po enoletnem premoru zopet odvijalo tekmovanje za »Prvaka Gorenjske« med dvojicami, v nadaljevanju PG2.

Na tekmovanju je sodelovalo 19 dvojic, največ do sedaj, za kar gre zahvala vodstvu tekmovanja, Borutu Brezarju in Milanu Jeramu.

Po...

Tomaž, Andrej in Davorin 14. v Kopru

Istočasno kot članice, so tekmovanje trojk imeli tudi člani. Igrali so na eni izmed zadnjih tekem v Planetu Tuš v Kopru.

V Kopru je tekmovalo 19 trojk, tudi ena iz Kranja, v postavi Davorin Škrjanc, Andrej Čapelja in Tomaž Stare.

Fantje so igrali solidno, Andrej se je z rezultatom 1087 podrtih kegljev...

Prvi nastop ženske trojke za las ob finale

Klub 300 v Ljubljani je gostil tekmovanje trojk med članicami. Prvič v zgodovini kluba je na tekmovanju nastopila tudi naša trojka v postavi Tanja Rozman, Taja Ruparčič in Silvija Volarič.

Stalni dvojki na državnih prvenstvih Tanji in Silviji se je pridružila še naša edina mladinka Taja.

Po...

Fantje z »Marsa« zmagali v Ljubljani

V soboto je bilo na sporedu 6. kolo v 2. Slovenski ligi, kjer smo videli izjemno predstavo ekipe Bowling kluba Kranj, ki so tako dva kola pred koncem sezone z mislimi že pri razigravanju za 1. ligo.

Kranjčani v postavi Matej Demšar, Davorin Škrjanc, Dejan Gantar, Tomaž Stare in Gorazd Kavčič so kot...

Prvi nastop Silvije za reprezentanco

Ljubljanski klub 300 je gostil tradicionalno tekmo dveh reprezentanc Slovenije in Hrvaške, na kateri je prvič za reprezentanco Slovenije zaigrala Silvija Volarič.

Slovenska reprezentanca je bila z rezultatom 71:48 boljša od Hrvaške izbrane vrste, Silvija je opravila solidni nastop, 1009 podrtih kegljev...

Dimi državni podprvak do 15 let

V klubu 300 v Ljubljani je bilo v soboto vse v znamenju najmlajših igralcev bowlinga v Sloveniji. Mladinci in mladinke so tekmovali za naslov državnega mladinskega prvaka. Klubske barve so zastopali Matej Demšar v kategoriji nad 15 let ter Aleks Slipac in Dimi Qendrim Krasniqi v kategoriji do 15 let.

Dimi...

4. mesto Tanje in Silvije na ŽL

V nedeljo je bilo na sporedu 6. kolo Ženske lige, v katerem sta naši punci, Tanja in Silvija osvojili 4. mesto, Silvija je bila med posameznicami 6., Tanja pa 12. izmed 24 igralk.

Trojica igralk iz Kranja, Tanja, Silvija in mladinka Taja, v skupni razpredelnici zasedajo 6. mesto.

Naslednje 7. kolo bo na...

Taja in David najboljša od naših na ML

Minuli vikend je bil rezerviran za Mladinsko ligo. Najmlajši igralci bowlinga so tekmovali v bowling centru Klub 300 v Dravljah.

Edina mladinka BK Kranj, Taja Ruparčič, je z dobro igro dosegla 4. mesto med mladinkami, za skok na sam vrh pa bo potrebno odpraviti trenutno pomanjkanje koncentracije, ki jo...

        

              

            


Bowling koledar 2018-19

Vizitka

Bowling klub Kranj
Britof 32
4000 Kranj
GSM: 040 452 800
info@bowlingklubkranj.net
DŠ: 62553780

Koledar dogodkov

<<  November 2019  >>
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
192223
252627282930