Prva stran Arhiv novic

Žirafa OPEN 2018

V tednu med 10. in 13. junijem je na stezah Planeta Tuš že šesto leto zapored  potekal turnir Žirafa Open. Tokrat smo ga poimenovali Žirafa OPEN 2018, saj so bile ob našem tradicionalnem terminu v začetku septembra lansko leto steze v Planetu Tuš v okvari in turnirja ni bilo mogoče izvesti. V treh...

Zaključena že 11.sezona Gorenjske bowling lige

V ponedeljek, 8.4.2019 se je odvil zaključni turnir gorenjske bowling lige. Glavni akterji so bili člani ekip, ki so se uvrstile med najboljše štiri ekipe po rednem delu in sicer:

- Monster 1

- Minerji

- Gringosi

- Kurje premze

 

Prvi dvoboj je potekal med ekipama Monster 1 in Minerji, kjer so...

Prvi nastop za Tajo in Aleksa na EYC na Dunaju

Naša mlada igralca, Taja Ruparčič in Aleks Slipac, bosta v prihajajočem tednu prvič nastopala na Evropskem mladinskem prvenstvu na Dunaju.

 

Reprezentanco Slovenije poleg njiju zastopajo še Eva Krafogel in Alja Bergauer med puncami in Žan Haramina ter Jakob Del Piero med fanti ter trener Robi Godnič...

Aleks v tretjem poizkusu do državnega naslova

Planet Tuš Kranj je v soboto, dne 26. 1., gostil državno prvenstvo mladih iz celotne Slovenije. Mladinci so nastopili v dveh kategorijah in sicer do 15 let in absolutno do 21 let. Mladinke so nastopile v kategoriji absolutno do 21 let.

Bowling klub Kranj je na tekmovanje prijavil tri mlade igralce, Dimija in...

Prva zmaga v novem letu

Minulo soboto so bila zopet na sporedu ligaška tekmovanja v bowlingu. Tretjeligaši so gostovali v bowling centru Strike, v Mariboru.

 

Po odsotnosti bolnega Tiana in poškodovane Taje, so za drugo ekipo Kranja tokrat zaigrali veteran Boris, mladinca Dimi in Aleks ter kapetan Gorazd.

 

Že od samega...

Odlična forma Taje in Aleksa ob koncu leta

Prejšnji konec tedna se je 3. liga nadaljevala s tekmo v Murski Soboti. Kljub temu, da se je naprava za pripravo stez pokvarila in da so ročno namazali steze, se je ekipa Kranja 2 odlično odrezala.

Poleg Borisa, zamenjal je obolelega Dimija, so za ekipo zaigrali, Taja, Aleks in Gorazd.

Skozi vso tekmo smo...

Bili smo tako blizu presenečenju

3. bowling liga se je z 2. kolom v soboto, 13.10., ustavila v Tuš centru v Kranju.


Tokrat je za drugo kranjsko ekipo prvič v sezoni zaigral Tian Markovič Mirtič, ki je na trenutke pokazal zrelo igro, s tem pa upravičil napoved kapetana, da bo eden izmed stebrov ekipe v novi sezoni.

Seveda, ne smemo...

Mladinci s prvo tekmo v 3. ligi prebili led

Letošnjo sezono je v 3. ligi prišlo do nekaj drastičnih sprememb. Največja sprememba je, da je 3. liga, lani je bila deljena na vzhod in zahod, zopet enotna. V njej nastopa 7 ekip, večina ekip prihaja z vzhoda, tako, da bo ekipa Kranja 2 veliko gostovala na vzhodnem koncu Slovenije.

Močno pomlajena ekipa...

Sezona 2018/2019 v polnem zagonu

Sezona se letos ni začela najbolje, saj smo morali odpovedati turnir, ki ga organiziramo vsako leto, pa nič za to, upajmo na več sreče prihodnje leto.

S tekmovanji smo pričeli v Gorenjski Bowling Ligi, kjer smo bili letos prisiljeni organizirati še tretjo ligo, saj se je prijavilo rekordno število ekip...

Turnir Kranj OPEN 2018

Pozdravljeni ljubitelji bowlinga,

pred vrati je nova sezona, zato vas Bowling klub Kranj vabi že na sedmi zaporedni bowling turnir, ki je vsako leto bolj obiskan in nam vedno ponudi razburljive dvoboje.

Če se želite turnirja udeležiti smo za vas pripravili štiri kvalifikacijske termine in...

        

              

            


Bowling koledar 2018-19

Vizitka

Bowling klub Kranj
Britof 32
4000 Kranj
GSM: 040 452 800
info@bowlingklubkranj.net
DŠ: 62553780

Koledar dogodkov

<<  September 2019  >>
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
1617181920
232426272829
30