Prva stran Arhiv novic

Aleks v tretjem poizkusu do državnega naslova

Planet Tuš Kranj je v soboto, dne 26. 1., gostil državno prvenstvo mladih iz celotne Slovenije. Mladinci so nastopili v dveh kategorijah in sicer do 15 let in absolutno do 21 let. Mladinke so nastopile v kategoriji absolutno do 21 let.

Bowling klub Kranj je na tekmovanje prijavil tri mlade igralce, Dimija in...

Prva zmaga v novem letu

Minulo soboto so bila zopet na sporedu ligaška tekmovanja v bowlingu. Tretjeligaši so gostovali v bowling centru Strike, v Mariboru.

 

Po odsotnosti bolnega Tiana in poškodovane Taje, so za drugo ekipo Kranja tokrat zaigrali veteran Boris, mladinca Dimi in Aleks ter kapetan Gorazd.

 

Že od samega...

Odlična forma Taje in Aleksa ob koncu leta

Prejšnji konec tedna se je 3. liga nadaljevala s tekmo v Murski Soboti. Kljub temu, da se je naprava za pripravo stez pokvarila in da so ročno namazali steze, se je ekipa Kranja 2 odlično odrezala.

Poleg Borisa, zamenjal je obolelega Dimija, so za ekipo zaigrali, Taja, Aleks in Gorazd.

Skozi vso tekmo smo...

Bili smo tako blizu presenečenju

3. bowling liga se je z 2. kolom v soboto, 13.10., ustavila v Tuš centru v Kranju.


Tokrat je za drugo kranjsko ekipo prvič v sezoni zaigral Tian Markovič Mirtič, ki je na trenutke pokazal zrelo igro, s tem pa upravičil napoved kapetana, da bo eden izmed stebrov ekipe v novi sezoni.

Seveda, ne smemo...

Mladinci s prvo tekmo v 3. ligi prebili led

Letošnjo sezono je v 3. ligi prišlo do nekaj drastičnih sprememb. Največja sprememba je, da je 3. liga, lani je bila deljena na vzhod in zahod, zopet enotna. V njej nastopa 7 ekip, večina ekip prihaja z vzhoda, tako, da bo ekipa Kranja 2 veliko gostovala na vzhodnem koncu Slovenije.

Močno pomlajena ekipa...

Sezona 2018/2019 v polnem zagonu

Sezona se letos ni začela najbolje, saj smo morali odpovedati turnir, ki ga organiziramo vsako leto, pa nič za to, upajmo na več sreče prihodnje leto.

S tekmovanji smo pričeli v Gorenjski Bowling Ligi, kjer smo bili letos prisiljeni organizirati še tretjo ligo, saj se je prijavilo rekordno število ekip...

Turnir Kranj OPEN 2018

Pozdravljeni ljubitelji bowlinga,

pred vrati je nova sezona, zato vas Bowling klub Kranj vabi že na sedmi zaporedni bowling turnir, ki je vsako leto bolj obiskan in nam vedno ponudi razburljive dvoboje.

Če se želite turnirja udeležiti smo za vas pripravili štiri kvalifikacijske termine in...

Člani BK Kranj na turnirju v Češkem Olomoucu

Pretekli konec tedna se je na Češkem natančneje v Olomoucu zaključil mednarodni turnir Czech OPEN 2018, katerega so se udeležili Tomaž Stare, Andrej Čapelja, Rihard Vrenčur, Gorazd Kavčič in Dejan Gantar.

Fantje so bili prijavljeni v začetne termine tako da so igrali med vikendom med 29.6. in...

Držite pesti za Majo in Silvijo, zdaj gre zares

Z včerajšnjim odprtjem in današnjimi začetnimi boji med posameznicami se je začelo Evropsko prvenstvo za ženske v Belgiji.

Prvič v zgodovini kluba bosta za reprezentanco Slovenije nastopili kar dve igralki, Maja Debenec in prvič tudi Silvija Volarič.

Poleg njiju na tekmovanju nastopajo še Alja...

Pokalno prvenstvo 2.krog brez vidnejših uvrstitev naših članov

V soboto, 2.6. se je v bowling centru Gladiator odvijalo državno pokalno tekmovanje. Klubske barve sta zastopala Silvija pri dekletih in Dejan pri moških.

Tako Silvija kot Dejan sta napadala finale iz ozadja, vendar igra nikakor ni stekla in na koncu sta oba ostala praznih rok. Silviji je za finalni nastop...

        

              

            


Bowling koledar 2018-19

Vizitka

Bowling klub Kranj
Britof 32
4000 Kranj
GSM: 040 452 800
info@bowlingklubkranj.net
DŠ: 62553780

Koledar dogodkov

<<  Marec 2019  >>
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
      1  2  3
  5  7  8
11121517
1819202122
25262728293031