Prva stran Arhiv novic

Nova spletna stran Bowling kluba Kranj

Dragi obiskovalci naše spletne strani!

 

Obveščamo vas, da se selimo na nov spletni naslov www.bowlingklubkranj.si. 

 

Verjamem, da ste se dodobra navadili stare spletne strani, ki je bila v delovanju zadnjih 10 let, vendar smo bili primorani vse skupaj posodobiti zaradi vseh varnostnih elementov...

Taja in Dimi odlično nastopila na DP Mladi

Preteklo soboto se je v bowling centru Klub 300 odvijalo državno prvenstvo mladih. Naše barve sta zastopala Taja Ruparčič in Dimi Qendrim Krasniqi. 

Taja je v kvalifikacijah končala na 3.mestu, s povprečjem 166,5 podrtih kegljev, kar je pomenilo da se je uvrstila v izločilne dvoboje. Taja se je v...

Žirafa OPEN 2018

V tednu med 10. in 13. junijem je na stezah Planeta Tuš že šesto leto zapored  potekal turnir Žirafa Open. Tokrat smo ga poimenovali Žirafa OPEN 2018, saj so bile ob našem tradicionalnem terminu v začetku septembra lansko leto steze v Planetu Tuš v okvari in turnirja ni bilo mogoče izvesti. V...

Zaključena že 11.sezona Gorenjske bowling lige

V ponedeljek, 8.4.2019 se je odvil zaključni turnir gorenjske bowling lige. Glavni akterji so bili člani ekip, ki so se uvrstile med najboljše štiri ekipe po rednem delu in sicer:

- Monster 1

- Minerji

- Gringosi

- Kurje premze

 

Prvi dvoboj je potekal med ekipama Monster 1 in Minerji, kjer so...

Prvi nastop za Tajo in Aleksa na EYC na Dunaju

Naša mlada igralca, Taja Ruparčič in Aleks Slipac, bosta v prihajajočem tednu prvič nastopala na Evropskem mladinskem prvenstvu na Dunaju.

 

Reprezentanco Slovenije poleg njiju zastopajo še Eva Krafogel in Alja Bergauer med puncami in Žan Haramina ter Jakob Del Piero med fanti ter trener Robi Godnič...

Aleks v tretjem poizkusu do državnega naslova

Planet Tuš Kranj je v soboto, dne 26. 1., gostil državno prvenstvo mladih iz celotne Slovenije. Mladinci so nastopili v dveh kategorijah in sicer do 15 let in absolutno do 21 let. Mladinke so nastopile v kategoriji absolutno do 21 let.

Bowling klub Kranj je na tekmovanje prijavil tri mlade igralce, Dimija in...

Prva zmaga v novem letu

Minulo soboto so bila zopet na sporedu ligaška tekmovanja v bowlingu. Tretjeligaši so gostovali v bowling centru Strike, v Mariboru.

 

Po odsotnosti bolnega Tiana in poškodovane Taje, so za drugo ekipo Kranja tokrat zaigrali veteran Boris, mladinca Dimi in Aleks ter kapetan Gorazd.

 

Že od samega...

Odlična forma Taje in Aleksa ob koncu leta

Prejšnji konec tedna se je 3. liga nadaljevala s tekmo v Murski Soboti. Kljub temu, da se je naprava za pripravo stez pokvarila in da so ročno namazali steze, se je ekipa Kranja 2 odlično odrezala.

Poleg Borisa, zamenjal je obolelega Dimija, so za ekipo zaigrali, Taja, Aleks in Gorazd.

Skozi vso tekmo smo...

Bili smo tako blizu presenečenju

3. bowling liga se je z 2. kolom v soboto, 13.10., ustavila v Tuš centru v Kranju.


Tokrat je za drugo kranjsko ekipo prvič v sezoni zaigral Tian Markovič Mirtič, ki je na trenutke pokazal zrelo igro, s tem pa upravičil napoved kapetana, da bo eden izmed stebrov ekipe v novi sezoni.

Seveda, ne smemo...

Mladinci s prvo tekmo v 3. ligi prebili led

Letošnjo sezono je v 3. ligi prišlo do nekaj drastičnih sprememb. Največja sprememba je, da je 3. liga, lani je bila deljena na vzhod in zahod, zopet enotna. V njej nastopa 7 ekip, večina ekip prihaja z vzhoda, tako, da bo ekipa Kranja 2 veliko gostovala na vzhodnem koncu Slovenije.

Močno pomlajena ekipa...

        

              

            


Bowling koledar 2018-19

Vizitka

Bowling klub Kranj
Britof 32
4000 Kranj
GSM: 040 452 800
info@bowlingklubkranj.net
DŠ: 62553780

Koledar dogodkov

<<  Avgust 2020  >>
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31