Prva stran Arhiv novic

Bili smo tako blizu presenečenju

3. bowling liga se je z 2. kolom v soboto, 13.10., ustavila v Tuš centru v Kranju.


Tokrat je za drugo kranjsko ekipo prvič v sezoni zaigral Tian Markovič Mirtič, ki je na trenutke pokazal zrelo igro, s tem pa upravičil napoved kapetana, da bo eden izmed stebrov ekipe v novi sezoni.

Seveda, ne smemo...

Mladinci s prvo tekmo v 3. ligi prebili led

Letošnjo sezono je v 3. ligi prišlo do nekaj drastičnih sprememb. Največja sprememba je, da je 3. liga, lani je bila deljena na vzhod in zahod, zopet enotna. V njej nastopa 7 ekip, večina ekip prihaja z vzhoda, tako, da bo ekipa Kranja 2 veliko gostovala na vzhodnem koncu Slovenije.

Močno pomlajena ekipa...

Sezona 2018/2019 v polnem zagonu

Sezona se letos ni začela najbolje, saj smo morali odpovedati turnir, ki ga organiziramo vsako leto, pa nič za to, upajmo na več sreče prihodnje leto.

S tekmovanji smo pričeli v Gorenjski Bowling Ligi, kjer smo bili letos prisiljeni organizirati še tretjo ligo, saj se je prijavilo rekordno število ekip...

Turnir Kranj OPEN 2018

Pozdravljeni ljubitelji bowlinga,

pred vrati je nova sezona, zato vas Bowling klub Kranj vabi že na sedmi zaporedni bowling turnir, ki je vsako leto bolj obiskan in nam vedno ponudi razburljive dvoboje.

Če se želite turnirja udeležiti smo za vas pripravili štiri kvalifikacijske termine in...

Člani BK Kranj na turnirju v Češkem Olomoucu

Pretekli konec tedna se je na Češkem natančneje v Olomoucu zaključil mednarodni turnir Czech OPEN 2018, katerega so se udeležili Tomaž Stare, Andrej Čapelja, Rihard Vrenčur, Gorazd Kavčič in Dejan Gantar.

Fantje so bili prijavljeni v začetne termine tako da so igrali med vikendom med 29.6. in...

Držite pesti za Majo in Silvijo, zdaj gre zares

Z včerajšnjim odprtjem in današnjimi začetnimi boji med posameznicami se je začelo Evropsko prvenstvo za ženske v Belgiji.

Prvič v zgodovini kluba bosta za reprezentanco Slovenije nastopili kar dve igralki, Maja Debenec in prvič tudi Silvija Volarič.

Poleg njiju na tekmovanju nastopajo še Alja...

Pokalno prvenstvo 2.krog brez vidnejših uvrstitev naših članov

V soboto, 2.6. se je v bowling centru Gladiator odvijalo državno pokalno tekmovanje. Klubske barve sta zastopala Silvija pri dekletih in Dejan pri moških.

Tako Silvija kot Dejan sta napadala finale iz ozadja, vendar igra nikakor ni stekla in na koncu sta oba ostala praznih rok. Silviji je za finalni nastop...

Ekipa PAL Inženiring Kranj izgubila obe tekmi za obstanek v 1.slovenski ligi

Po slabo odigrani sezoni v 1.slovenski ligi, ko se je ekipa Kranja po 8.kolih uvrstila na končno 7.mesto, sta sledili dodatni dve tekmi za obstanek.

Lestvici 1.lige in 2.lige sta določili, da se bosta med seboj pomerili ekipi PAL Inženiring Kranj in ŠD Visoko. Tekmi bi morali biti odigrani 26. in 27.5....

Slavko, Matevž, Milan in zdravko na koncu drugi v državni senior ligi!

Včeraj so se na stezah bowling centra Gladiator v zadnjem kolu sezone med seboj pomerile ekipe seniorjev. Letos so naš klub zastopale štiri ekipe, najbolje pa se je izkazala ekipa Kranj 2 v postavi Slavko Krajišnik, Matevž Kodela, Milan Balažič in Zdravko Štrukelj, ki je osvojila končno 2.mesto. Na...

Tanja, Maja in Silvija osvojile 2.mesto v slovenski ženski ligi!

Preteklo nedeljo se je v bowling centru Gladiator odvijalo zadnje kolo slovenske ženske bowling lige. Barve našega kluba so letos zastopale Tanja Rozman, Maja Debenec in Silvija Volarič. Dekleta so se odlično borila skozi vso sezono, na koncu pa je za 2.mesto odločala dobra igra v zadnjem kolu, kjer sta...

        

              

            


Bowling koledar 2018-19

Vizitka

Bowling klub Kranj
Britof 32
4000 Kranj
GSM: 040 452 800
info@bowlingklubkranj.net
DŠ: 62553780

Koledar dogodkov

<<  November 2018  >>
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
1314161718
19202122232425
2627282930