Prva stran Arhiv novic Zaključek Gorenjske bowling lige

Zaključek Gorenjske bowling lige

V četrtek je v bowling centru Bowling City Lesce, potekal zaključni turnir, kjer so se med seboj pomerile ekipe Gringosi, Kremenčki, Naklanci in Kurje premze.

V prvem delu sta se pomerili ekipi Gringosi in Kremenčki, kjer so po nekaj razburljivih dvobojih slavili Kremenčki in se uvrstili v naslednji krog, kjer so jih čakali Naklanci. Naklanci so prišli na tekmovanje dobro pripravljeni in suvereno dobili tekmo proti Kremenčkom, ki so končali na končnem 3. mestu. V tekmi za naslov gorenjskega prvaka so se tako pomerili Kurje premze in Naklanci. Na začetku finalne tekme so vsi igralci prikazali odlično igro, kar je nakazovalo na zelo izenačeno tekmo. V 2. krogu so Naklanci povedli z zmago več in si zagotovili minimalno prednost, ki so jo do konca obdržali, kljub odličnim napadom igralcev ekipe Kurje premze, kar je pomenilo, da se je prehodni pokal po enem letu ponovno vrnil v Naklo.

Čestitke tudi ekip Extremi, ki so si po rednem delu zagotovili 1. mesto v 2. gorenjski bowling ligi in s tem napredovanje v 1. gorenjsko ligo. V razigravanju si je napredovanje priigrala tudi ekipa ŠD Podljubelj, napredovanje pa ni uspelo ekipi Proteini.si, tako da ostajajo v 2. gorenjski bowling ligi. Čestitke tudi vsem posameznikom, ki so prejeli priznanja za MVP lige in sicer v 1. ligi sta bila to Tanja Rozman med dekleti in Franci Žemva med moškimi. V 2. ligi pa med dekleti Irena Pogačnik in med moškimi Marjan Novak.

Bowling klub Kranj, se zahvaljuje vsem članom kluba, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji, navijačem, igralcem in bowling centru Bowling City Lesce za super vzdušje in odlično pripravljene steze.

alt

alt

 

        

              

            


Bowling koledar 2018-19

Vizitka

Bowling klub Kranj
Britof 32
4000 Kranj
GSM: 040 452 800
info@bowlingklubkranj.net
DŠ: 62553780

Koledar dogodkov

<<  Marec 2019  >>
 Po  To  Sr  Če  Pe  So  Ne 
      1  2  3
  5  7  8
11121517
1819202122
25262728293031